Siirry pääsisältöön

Etsimme: Personal trainereita, tanssinopettajia, ryhmäliikunnanvetäjiä ja Padel valmentajia

Etsimme motivoituneita ja päteviä ammattilaisia pääkaupunkiseudun monipuolisimpaan liikunta- ja valmennuskeskukseemme seuraaviin rooleihin:

personal trainer, tanssinopettaja, ryhmäliikunnanvetäjä ja padelvalmentaja. Tarjoamme modernit, monipuoliset ja viihtyisät tilat sekä harjoitteluun että kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Etsimme ihmisiä, jotka ovat intohimoisia alallaan ja haluavat jakaa osaamistaan ja taitojaan innokkaille asiakkaillemme.

Oletko:

– personal trainer, jolla on kyky motivoida asiakkaita ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa 

– Tanssinopettaja, joka pystyy ohjaamaan ryhmiä eri taitotasoilla ja luomaan innostavan ja kannustavan oppimisympäristön

– Energinen ryhmäliikunnanvetäjä, jolla on monipuolinen osaaminen ja hyvä vuorovaikutustaito

– Padelvalmentaja, joka pystyy tarjoamaan korkealaatuista valmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille sekä kehittämään pelaajien taitoja tehokkaasti

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai ehkä useammastakin kohdasta, lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot kokemuksestasi ja osaamisestasi kyseisellä alalla. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja mahdolliset referenssit.

Tarjoamme näitä tehtäviä laskutusperusteisesti. Tämä tarkoittaa, että valitut henkilöt laskuttavat meitä palveluistaan erillisen sopimuksen mukaisesti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti.

Yhteydenotot: info@xocenter.fi