Siirry pääsisältöön

Personal training

Älä huoli, yhdessä onnistumme

Henkilökohtainen valmennus / Allstars -paketit (räätälöitäviä valmennuspaketteja)

 • Onko sinulla tavoitteita hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suhteen?  
 • Toivotko tukea säännöllisen liikkumisen aloittamiseen ja ennen kaikkea sen rutiiniksi muodostumiseen?  
 • Rajoittavatko kivut, vammat tai muut sairaudet arkeasi ja liikkumistasi? 
 • Tarvitsetko fysiikkavalmennusta urheilulajisi/harrastuksesi tueksi? 
 • Kaipaatko tukea kokonaisvaltaisesti psyykkistä sekä fyysistä hyvinvointia edistävien elintapojen muodostamisen kanssa?  
 • Kaipaatko apua painonhallintaan/kehonkoostumukseen liittyvissä tavoitteissa? 

XO Centerin korkeakoulutettu (liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri), ammattitaitoinen ja aidosti välittävä valmentajatiimimme on valmiina auttamaan juuri sinua kohti tavoitettasi. Tiimissämme on laajasti kokemusta erilaisten ja -tasoisten liikkujien valmentamisesta sekä muusta elintapaohjaamisesta. Tarvittaessa tukea kokonaisvaltaisiin valmennuksiimme saa moniammatillisesta yhteistyöstämme ravitsemusterapeutin ja psyykkisen valmentajan kanssa. Tarpeistasi riippuen valmennuksiin on mahdollista hyödyntää myös First Beat mittausta, jonka avulla saat tarkemman seurannan kuormituksen ja palautumisen välisestä suhteesta. Fysioterapeuttiemme valmennuksessa saat parhaan avun, jos erinäiset kivut/vammat ovat rajoittaneet toimintaasi ja myös ennaltaehkäisemään erilaisia vammoja.

Valmennuksessamme voit luottaa siihen, että ohjauksemme perustuu tutkittuun tietoon ja näyttöön ja että jokainen valmennettava kohdataan yksilönä huomioiden henkilökohtaiset tarpeet, mahdolliset rajoitteet ja muut elämän resurssit ja voimavarat. XO Centerillä ei hyödynnetä valmiita konseptivalmennuksia/monistettuja ohjelmia, vaan kaikki harjoitusohjelmat sekä muu elintapavalmennus räätälöidään yksilöllisesti korkeakoulutetun valmentajan toimesta. Kaikkiin valmennuspaketteihimme tapaamisten lisäksi kuuluu etätuki valmentajan ja valmennettavan välillä sekä selkeät säännöllisesti päivitettävät harjoitussuunnitelmat ja -ohjelmat, seurannan, tukea ravitsemukseen ja palautumiseen ym. oman XO-applikaatiomme kautta. 

Valmennusprosessin eteneminen toteutettuna yksilöllisesti kulloisenkin tarpeen mukaisesti:

 1. Ensikonsultaatio ja tarpeiden kartoitus
 2. Tarkennetaan pää- ja osatavoitteet sekä tehdään suunnitelma
 3. Tarpeenmukaiset alkutestaukset ja -kartoitukset sekä edistymisen seuranta (esim. erilaiset suorituskyvyn mittaukset kävelytesti/first beat/pp-ergometri, voimatasojen tarkempi testaus tai harjoitusprogression seuranta, kivun subjektiivisen kokemuksen muutokset, jne. vamman jälkeisen kuntoutuksen seuranta mm. liikkuvuus- ja voimatasotestein, kehonkoostumusmittaukset inbody + mitat, verenpaineen mittaus jne.)
 4. Harjoitussuunnitelman ja ohjelmien ohjelmointi ja säännöllinen päivitys tapaamisten ja etätuen avulla
 5. Ravitsemuksen, palautumisen ym. ohjaus ja seuranta tapaamisten ja etätuen avulla
 6. Suoritustekniikan sekä harjoitusten progression ohjaaminen tapaamisten ja etätuen avulla
 7. Tarvittaessa ravitsemusterapeutin tai psyykkisen valmentajan tapaamisia valmennuksen tueksi

Varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon jättämällä yhteystietosi info@xocenter.fi , niin olemme sinuun yhteydessä!

Katso muut palvelumme: