Siirry pääsisältöön

Rentoutus­kellunta

Astu sisään, anna mielesi ja kehosi rentoutua!

Rentoutuskellunta on tehokas ja helppo tapa rentouttaa kehoa ja mieltä. Kellunnan aikana pääset syvään rentoutumisen tilaan, kun saat lepoa ääniltä, valoilta ja muilta ärsykkeiltä ja paineilta. Rentoutuessa stressihormonien taso laskee, ja ne korvautuvat mielihyvää tuottavilla hormoneilla.

Kellunta-allas on kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja palautumiseen kehitetty kannellinen allas, joka on täytetty kehonlämpöisellä vedellä. Siihen on lisätty Epsom-suolaa, joka auttaa kehoasi kellumaan painottomassa tilassa ja antaa näin mahdollisuuden kellua ilman kehojännitystä. Rauhallisessa ja yksityisessä tilassa voit hetkeksi unohtaa kiireet ja kaiken muun sinua kuormittavan ja vain nauttia.

Kelluntahuoneemme on varustettu Dream Pod V2 -altaalla, joka on 2,6 m pitkä ja 1,7 m leveä. Lisäksi huoneessa on suihku, jossa peseydytään ennen kelluntaa. Suihkun jälkeen sujahdat veteen ja suljet altaan kannen tai jätät sen auki – miten sinusta tuntuu mukavammalta. Kellunta-aika on 60 min, jonka jälkeen peseydytään uudelleen. Suolavesi jättää ihosi ihanan pehmeäksi sekä mielesi ja kehosi levolliseksi.

Rentoutuskellunnalla on lukemattomia eri terveysvaikutuksia. Sen on tutkittu vähentävän stressiä ja kipuja, parantavan unen laatua, lisäävän optimismia sekä tietoista läsnäoloa.

Katso muut palvelumme: