Siirry pääsisältöön

Personal training

Älä huoli, yhdessä onnistumme

Henkilökohtainen valmennus / Allstars -paketit (räätälöitäviä valmennuspaketteja)

Laadukkaat personal training -palvelut Keravan Keinukalliossa, upouudessa liikunta- ja valmennuskeskuksessamme.

 • Onko sinulla tavoitteita hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suhteen?  
 • Toivotko tukea säännöllisen liikkumisen aloittamiseen ja ennen kaikkea sen rutiiniksi muodostumiseen?  
 • käytkö aktiivisesti kuntosalilla, mutta kehitys tuntuu junnaavan paikoillaan?
 • Rajoittavatko kivut, vammat tai muut sairaudet arkeasi ja liikkumistasi? 
 • Tarvitsetko fysiikkavalmennusta urheilulajisi/harrastuksesi tueksi? 
 • Kaipaatko tukea kokonaisvaltaisesti psyykkistä sekä fyysistä hyvinvointia edistävien elintapojen muodostamisen kanssa?  
 • Kaipaatko apua painonhallintaan/kehonkoostumukseen liittyvissä tavoitteissa? 

XO Centerin korkeakoulutettu (liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri), ammattitaitoinen ja aidosti välittävä valmentajatiimimme on valmiina auttamaan juuri sinua kohti tavoitettasi Keravalla Keinukalliossa. Meille on alle puolen tunnin ajomatka myös Sipoosta, Tuusulasta, Järvenpäästä, Helsingistä ja Vantaalta. Tiimissämme on laajasti kokemusta erilaisten ja -tasoisten liikkujien valmentamisesta sekä muusta elintapaohjaamisesta. Tarvittaessa tukea kokonaisvaltaisiin valmennuksiimme saa moniammatillisesta yhteistyöstämme ravitsemusterapeutin ja psyykkisen valmentajan kanssa. Tarpeistasi riippuen valmennuksiin on mahdollista hyödyntää myös First Beat mittausta, jonka avulla saat tarkemman seurannan kuormituksen ja palautumisen välisestä suhteesta. Fysioterapeuttiemme valmennuksessa saat parhaan avun, jos erinäiset kivut/vammat ovat rajoittaneet toimintaasi ja myös ennaltaehkäisemään erilaisia vammoja.

Valmennuksessamme voit luottaa siihen, että ohjauksemme perustuu tutkittuun tietoon ja näyttöön ja että jokainen valmennettava kohdataan yksilönä huomioiden henkilökohtaiset tarpeet, mahdolliset rajoitteet ja muut elämän resurssit ja voimavarat. XO Centerillä ei hyödynnetä valmiita konseptivalmennuksia/monistettuja ohjelmia, vaan kaikki harjoitusohjelmat sekä muu elintapavalmennus räätälöidään yksilöllisesti korkeakoulutetun personal trainerin toimesta. Kaikkiin valmennuspaketteihimme tapaamisten lisäksi kuuluu etätuki valmentajan ja valmennettavan välillä sekä selkeät säännöllisesti päivitettävät harjoitussuunnitelmat ja -ohjelmat, seurannan, tukea ravitsemukseen ja palautumiseen ym. oman XO-applikaatiomme kautta.

Lupaamme, että personal training -palvelumme toteutetaan korkeilla laatustandardeilla ja lisäksi käytössäsi on uudet ja tasokkaat harjoittelutilat sekä -laitteet. Voit käydä meillä valmennuksessa joko kuntosalijäsenenä, tai vaikka toteuttaisit itsenäiset harjoitteesi toisaalla. Pääset aina valmennuksen yhteydessä myös halutessasi upealle spa-osastollemme rentoutumaan. Lisäksi kiireistä arkea helpottaa ravintolamme palvelut. Voit treenin jälkeen jäädä meille lounaalle tai esimerkiksi ostaa palautumista tukevan välipalan mukaan.

Valmennusprosessin eteneminen toteutettuna yksilöllisesti kulloisenkin tarpeen mukaisesti:

 1. Ensikonsultaatio ja tarpeiden kartoitus
 2. Tarkennetaan pää- ja osatavoitteet sekä tehdään suunnitelma
 3. Tarpeenmukaiset alkutestaukset ja -kartoitukset sekä edistymisen seuranta (esim. erilaiset suorituskyvyn mittaukset kävelytesti/first beat/pp-ergometri, voimatasojen tarkempi testaus tai harjoitusprogression seuranta, kivun subjektiivisen kokemuksen muutokset, jne. vamman jälkeisen kuntoutuksen seuranta mm. liikkuvuus- ja voimatasotestein, kehonkoostumusmittaukset inbody + mitat, verenpaineen mittaus jne.)
 4. Harjoitussuunnitelman ja ohjelmien ohjelmointi ja säännöllinen päivitys tapaamisten ja etätuen avulla
 5. Ravitsemuksen, palautumisen ym. ohjaus ja seuranta tapaamisten ja etätuen avulla
 6. Suoritustekniikan sekä harjoitusten progression ohjaaminen tapaamisten ja etätuen avulla
 7. Tarvittaessa ravitsemusterapeutin tai psyykkisen valmentajan tapaamisia valmennuksen tueksi

Kaikki valmennuspalvelumme ovat saatavilla myös DUO-parivalmennuspaketteina. Nämä sopivat erityisen hyvin suunnilleen samantasoisille kaveruksille sekä pariskunnille.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Tavoitteeni on
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pienryhmävalmennukset

Kenelle?

 • Sinulle, joka olet kenties kuullut, että voimaharjoitelulla on rutkasti sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia ja terveyttä lisääviä hyötyjä, muttet oikein tiedä miten aloittaa.
 • Sinulle, joka haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai olet jo hieman harjoitellutkin, mutta kaipaisit tsempparia ja samantasoisia treenikavereita.
 • Sinulle, joka haluaisit henkilökohtaisesti sinulle laaditun harjoitusohjelman ja valmentajan tuen sekä varmistuksen, että teet liikkeitä turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Sinulle, jolla on välillä haasteita pitää harjoittelu osana arkirutiineja ja lähteminen sinne salille on se isoin kynnys.
 • Sinulle, joka olet harkinnut henkilökohtaisen valmennuksen palveluita, mutta niiden hinta tällä hetkellä ylittää harjoittelubudjettisi.

Pienryhmävalmennuksessa saat nämä kaikki, sekä etätuen koko valmennuksen ajalle ja hinta on huomattavasti pt-palvelua huokeampi. Tsekkaa alta kevätkauden 2024 alkavat kurssimme ja klikkaa verkkokauppaan tai ilmoittaudu asiakaspalvelussamme!

8 viikon pienryhmävalmennus (Aloittelijat sekä hieman harjoitelleet)

Jäsenille 425 € , EI jäsen 505 €

Tämä pienryhmävalmennus sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat henkilökohtaisen harjoitusohjelman kuntosalille ja treenata ohjatusti ammattitaitoisen valmentajan sekä pienryhmän kanssa. Voit olla aloittelija, tauolta palaava harjoittelija tai jo hiukan kokeneempi harjoittelija. Kurssi sisältää yhden yksilötapaamisen sekä seitsemän ohjattua tapaamista pienryhmässä (4-5 hlöä), jossa jokainen treenaa oman harjoitusohjelman mukaisesti.

Osallistumalla valmennukseen saat ryhmän tuen ja treenikavereita, etätuen xo-aplikaatiossa sekä halutessasi inbody –kehonkoostumusmittauksen ensimmäisen tapaamisen yhteydessä. Yksilötapaaminen sovitaan kurssin ensimmäiselle viikolle henkilökohtaisesti kurssin vetäjän kanssa erikseen ja seuraavat seitsemän viikkoa treenataan ryhmän kanssa yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan asiakaspalvelustamme tai verkkokaupastamme: https://oma.enkora.fi/xocenter/reservations2/reservations/12/1/-/-

Tutustu valmentajiimme:

Joakim Ahlfors, Personal Trainer ja fysioterapeutti

Olen painonnostovalmentaja, ja sen lisäksi toimin muiden lajien fysiikkavalmentajana. Tykkään treenata monipuolisesti. Olen kokeillut monia eri lajeja ja pelannut mm. amerikkalaista jalkapalloa. Oma lajini on painonnosto, ja voimailua olen harrastanut reilun vuosikymmenen. Voimaharjoittelu on kuitenkin aina pysynyt harjoittelussani mukana.

Olen analyyttinen ja käytännön valmennuskokemuksen lisäksi nojaankin vahvasti tutkittuun tietoon harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Valmentajana uskon vahvasti asiakaslähtöiseen valmennukseen. Pyrin löytämään asiakkaan kanssa yhdessä parhaan reitin maaliin. Kaikki ei toimi kaikille, joten jokaiselle tulisi löytää se oma sopiva ratkaisu. On kyse sitten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä tai ominaisuuksien, kuten kestävyyden, voiman, nopeuden, ketteryyden tai liikkuvuuden kehittäminen, uskon yksilöityyn harjoitteluun tulosten saavuttamiseksi.

Jos tarvitset apua tavoitteisiisi pääsemiseen, minä autan mielelläni. Mietitään yhdessä sinulle sopivin tapa!

Ota yhteyttä: joakim@xocenter.fi

Petra Issakainen, Personal Trainer

Valmentajana olen kannustava ja lempeä, mutta tarkka. Valmennuksessani pääset ylittämään itsesi, treenaamaan nousujohteisesti kohti tavoitteitasi, oli se sitten painonpudotus, liikunnan lisääminen arkeen tai tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu. Valmennuksissani otan aina huomioon yksilön ja hänen arjen kokonaiskuormituksen. Valmennuksessani treenataan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.  

Äitiysliikuntavalmentajana autan myös raskaana olevia treenaamaan turvallisesti läpi raskauden sekä synnyttäneitä palautumaan turvallisesti ja nousujohteisesti kuntosalilla.   

Kolmen pienen lapsen äitinä tiedän ruuhkavuosien haasteet, ja sen miten tärkeää onkin pitää huolta itsestään liikunnan ja terveellisen ravitsemuksen kautta, jotta jaksaa pitää huolta toisista.  

Kuntosaliharjoittelu on ollut oma harrastukseni jo vuosia, mutta myös liikkuvuusharjoittelu ja kahvakuulailu kuuluvat lemppareihini. Vähintään kerran vuodessa käymme myös perheen kanssa Lapissa vaeltamassa.  

Koulutukset 

 • Liikunnanohjaaja AMK 
 • Restonomi AMK
 • Personal trainer 
 • Ravitsemusvalmentaja 
 • Äitiysliikuntavalmentaja
 • Vok 1 kamppailulajivalmentaja 
 • Performance Coach sekä lukuisia muita liikunta-alan lisäkoulutuksia 

Vahvuudet 

Kunto- ja terveysliikunta, tavoitteellinen harjoittelu, äitiysliikunta (raskausajan – ja synnytyksen jälkeinen liikunta. 

Ota yhteyttä: petra@xocenter.fi

Palma Warén, Personal Trainer

Hei, olen Sipoolainen liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer.

Minulla on monipuolista liikunnanohjauskokemusta yli 15 vuoden ajalta, niin ryhmäliikunnasta kuin yksilövalmennuksesta. Olen erityisesti kiinnostunut auttamaan ihmisiä elämäntapamuutoksissa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sydäntäni lähellä on myös äitiysliikunta. Kolmen lapsen äitinä tunnen haasteet arjen ajanhallinnassa ja miten itsestä huolehtiminen jää helposti toiselle sijalle. Ratkaisukeskeisen valmennustyylini avulla haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan miten itsensä arvostaminen ja omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa. Personal Trainerina olen lempeä ja kannustava ja pidän tärkeänä liikunnan ilon ja hyvän fiiliksen löytämistä. Toki välillä haluan haastaa ihmiset myös epämukavuusalueelle ylittämään rajojaan, koska onnistumisen kokemukset lisäävät motivaatiota jatkaa, sinä todellakin pystyt!

Minua motivoi liikunta-alan jatkuva kehitys, aina on uutta opittavaa ja haluankin pysyä tässä kehityksessä mukana. Opiskelemalla säännöllisesti voin tarjota asiakkaille parasta mahdollista valmennusta uusimpaan tutkittuun tietoon perustuen.  Tällä hetkellä työn alla on liikunnanohjaajan Master tutkinto sekä joogaopettajakoulutus. Hermostoa palauttava ja kehoa huoltava harjoittelu kiinnostaakin minua nyt erityisesti omien ruuhkavuosien keskellä. Luontoliikunta koirien kanssa palauttaa akkuni parhaiten ja lapsesta asti rakkaisiin harrastuksiin on kuuluneet myös hevoset.

Toivottavasti pian pääsen auttamaan sinuakin löytämään voimavarasi, jotka auttavat jaksamaan.

Ota yhteyttä: palma@xocenter.fi

Katja Pursiainen, valmennuspäällikkö ja fysioterapeutti

Olen pitkään liikunta- sekä fysioterapia-alalla uraa uurtanut eläinrakas urheiluhullu. Rakkaita liikuntaharrastuksia ja lajeja tuppaa tulemaan viikon täytteeksi enemmän kuin päiviä ja aikaa oikeastaan olisi ja innostun helposti aina uuden oppimisesta. Erityisesti nautin liikkumisesta luonnossa vesillä ja vuorilla eri lautailulajien parissa. Parhaiten persoonaani kuvaavia ominaisuuksia on empaattinen, rehellinen, looginen, huumorintajuinen ja välillä liikaa asioita pohdiskeleva. 

Terveyden edistäminen ja hyvinvointi ovat olleet koko aikuisiän sydäntäni lähellä, ja toivon omalla esimerkilläni sekä työlläni myös pystyväni auttamaan muita ihmisiä kohti parempaa elämänlaatua. Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä elämäntapoja tulisi mielestäni pystyä toteuttamaan rennosti mutta tosissaan. Liikkumisessa tärkeintä on se että liikkuu, ja tähän liittyy myös vahvasti se että löytää itselleen mieluisat tavat tätä toteuttaa. Nähdään keskuksessa!

Merja Kiviranta-Mölsä, laillistettu ravitsemusterapeutti

Olen Kuopion yliopistosta valmistunut terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Päätyökseni teen yksilövastaanottoa ja lähes 15 vuoden työkokemuksen myötä tiedän, että syödä voi mitä erilaisemmilla tavoilla. Moni kamppailee vääristyneen ruokasuhteen ja kehonkuvan kanssa, mutta näitäkin asioita voidaan työstää terveemmäksi.

Asiakastyössä lähestymistapani on kokonaisvaltainen – ruoka ja syöminen ovat erottamaton osa elämää, mutta niihin myös vaikuttavat lukuisat asiat arvoista taloudelliseen tilanteeseen saakka. Ravitsemusterapeuttina tunnen tämän kokonaisuuden ja pystyn ohjaamaan asiakkaitani kiinnittämään huomiota oleellisiin tekijöihin.

Urheilu on aina ollut minulle tärkeää ja ennen työelämään siirtymistä kilpailin ammattilaisena triathlonissa. Kiinnostus ravitsemusasioihin sai itse asiassa alkunsa siitä, että tiedostin syömisen vahvan yhteyden urheilijana menestymiseen. Urheiluravitsemusosaamistani täydensin oman kilpaurheilu-urani päätyttyä suorittamalla Kansainvälisen Olympiakomitean järjestämän kaksivuotisen Sport Nutrition Diploma -koulutuksen. Liikun edelleen monipuolisesti; lajivalikoimaani kuuluu ainakin pyöräily, juoksu, hiihto, uinti, sekä lihaskuntoharjoittelu, ja lisäksi opettelen sinnikkäästi lumilautailua.

XO Centerissä ravitsemusterapiapalvelu voidaan tarpeen mukaan sisällyttää henkilökohtaiseen valmennuspakettiin, joten kysy tästä rohkeasti valmentajaltasi tai jätä meille tietosi yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso muut palvelumme: