Siirry pääsisältöön

Rentoutus­kellunta

Astu sisään, anna mielesi ja kehosi rentoutua!

Rentoutuskellunta on tehokas ja helppo tapa rentouttaa kehoa ja mieltä. Kellunnan aikana pääset syvään rentoutumisen tilaan, kun saat lepoa ääniltä, valoilta ja muilta ärsykkeiltä ja paineilta. Rentoutuessa stressihormonien taso laskee, ja ne korvautuvat mielihyvää tuottavilla hormoneilla.

Kellunta-allas on kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja palautumiseen kehitetty kannellinen allas, joka on täytetty kehonlämpöisellä vedellä. Siihen on lisätty Epsom-suolaa, joka auttaa kehoasi kellumaan painottomassa tilassa ja antaa näin mahdollisuuden kellua ilman kehojännitystä. Rauhallisessa ja yksityisessä tilassa voit hetkeksi unohtaa kiireet ja kaiken muun sinua kuormittavan ja vain nauttia.

Kelluntahuoneemme on varustettu Dream Pod V2 -altaalla, joka on 2,6 m pitkä ja 1,7 m leveä. Lisäksi huoneessa on suihku, jossa peseydytään ennen kelluntaa. Suihkun jälkeen sujahdat veteen ja suljet altaan kannen tai jätät sen auki – miten sinusta tuntuu mukavammalta. Kellunta-aika on 60 min, jonka jälkeen peseydytään uudelleen. Suolavesi jättää ihosi ihanan pehmeäksi sekä mielesi ja kehosi levolliseksi.

Rentoutuskellunnalla on lukemattomia eri terveysvaikutuksia. Sen on tutkittu vähentävän stressiä ja kipuja, parantavan unen laatua, lisäävän optimismia sekä tietoista läsnäoloa.

Näin valmistaudut kelluntaan:
-Suosittelemme syömään kevyesti sekä välttämään kofeiinia muutama tunti ennen kelluntaa
-Ihokarvojen poistamista on syytä välttää pari päivää ennen kelluntaa (suolavesi saattaa aiheuttaa kirvelyä)
-Hiustenvärjäyksen ja kellunnan välillä tulee olla 2 viikkoa aikaa
-Piilolaseja ei suositella käytettävän kellunnan aikana

Ennen kelluntaa:
-Saat meiltä pyyhkeen lainaksi
-Peseydythän huolellisesti suihkussa ja peset myös hiuksesi. Olemme varanneet suihkuun sinua varten shampoon, hoitoaineen sekä vartalosaippuan
-Kelluntahuoneesta löydät vielä tarkemmat ohjeet kelluntaan, luethan ne läpi

Kellunnan jälkeen:
-Peseydythän myös kellunnan jälkeen hyvin
-Varaathan mukaasi omat hygieniatarvikkeesi
-Tarjoamme sinulle kupin teetä viihtyisässä ravintolassamme

Jos olet saanut lahjakortin rentoutuskelluntaan, varaathan ajan soittamalla asiakaspalveluun tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@xocenter.fi

Katso muut palvelumme: