Siirry pääsisältöön

Yritystapahtumat

Positiivinen ilmapiiri, hyvä ruoka, korkeatasoiset tilat sekä energiset ohjaajat ja asiantuntevat luennoitsijat – näistä aineksista rakennamme onnistuneita työhyvinvointipäiviä! Kaikki tarvittava löytyy saman katon alta.

Yksi XO Centerin tärkeimmistä päämääristä on yritysten ja niiden työntekijöiden työhyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Meillä on siihen tarvittavat tilat, ammattitaito sekä paljon valmiita konsepteja, jotka tekevät meistä täydellisen kumppanin pitkäjänteiseen työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tarvittaessa tuomme esimerkiksi valmennuspalvelut myös työpaikalle tai verkkoon.

Ammattilaisemme ovat vuosien varrella toteuttaneet lukuisia tyhy-päiviä niin sadan kuin kymmenen hengen työyhteisöille. Keinukallion alueella on loistavat puitteet työhyvinvointipäivien järjestämiseen ja liikkumiseen niin sisätiloissa kuin ulkona. Nykyaikaisesti varustetussa kokoustilassamme voi järjestää vaikka johtoryhmän strategiapäivän. Isompaa porukkaa varten monikäyttöinen salimme voidaan muuntaa luentosaliksi. Terveellinen ja ravitseva lounas tyylikkäässä ravintolassamme antaa energiaa päivään. Työhyvinvointipäivä on mukava päättää rentoutumiseen viihtyisällä kylpylä-ja saunaosastollamme.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan, miten voimme auttaa juuri teitä!

Jere Tarilo

+358 40 149 2626 (myös whatsapp)

jere@xocenter.fi