Siirry pääsisältöön

Kesäleirit

XO CENTERIN KESÄLEIRIT 2024 – ILMOITTAUDU NYT!

Tervetuloa mukaan monipuolisille kesäleireille XO Centerille! Liikunnalliset leirit ovat suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille. Meidän leirillä jokainen on päivä seikkailu!

Milloin?

Mitä odottaa?

XO Center ja Keinukallion ympäristö tarjoaa upeat puitteet leirille. Leiripäivät ovat täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, josta löytyy jokaiseen makuun jotakin. Leiriohjelma sisältää muun muassa padelia, smoothiekoulua, aarteenmetsästystä, norsupalloa, SPA:ta, leiriolympialaisia ja paljon muuta!

Kokeneet ja koulutetut leiriohjaajamme varmistavat, että jokainen lapsi nauttii leiristä turvallisessa ympäristössä. Ohjaajamme luovat leireille innostavan ilmapiirin, jossa jokainen lapsi uskaltaa ylittää itsensä.  

Leiripäivien aikana lapset tutustuvat ja ystävystyvät toistensa kanssa yhteisen tekemisen parissa. Yhdessäolo ja mieleenpainuvien leirikokemusten jakaminen uusien kavereiden kanssa takaa onnistuneen leirin.

Kahden ensimmäisen leiriviikon hinta on 229 €, viimeisen viikon leirin hinta on 140€. Hintaan sisältyy kokeneet ja koulutetut ohjaajat, lounas, välipala ja vakuutus.

Leiri-ilmoittautumiseen liittyvät ehdot:

  1. Leirin maksu tapahtuu laskutuksella. Leiri tulee olla maksettuna ennen leiriviikon alkua. Voimme evätä lapsen osallistumisen leirille, jos suoritusta ei ole tehty.
  2. Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Lapsen sairastuessa palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. 
  3. Leirin järjestäjällä on oikeus evätä lapsen leirille osallistuminen tapauksissa, jossa ennakkotiedot ovat olleet puutteelliset ja lapsi ei pysty toimimaan ohjatussa ryhmässä aiheuttaen vaaratilanteita itselleen tai muille osallistujille.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Nähdään leireillä!

Katso muut palvelumme: